avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Activitate DianaCory

Activitate DianaCory

As mai avea o intrebare. Pe decizie scrie ca se face angajarea incepand cu 1 septembrie, cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare. In cazul in care articolul pana la 1 sept este suspendat mai poate fi semnat contractul de munca?
Inca ceva.. o persoana sustine ca, desi deciziile ccr au efect doar pentru viitor, se poate invoca facta pedentia si se anuleaza deciziile date in aprilie.
Multumesc pentru raspuns !
Decizia CCR din 3 august 2018 a declarat art. 253 neconstitutional. Intrebarea mea este urmatoarea..daca am primit deja decizia de repartitie pe post in aprilie 2018 pot sa pierd postul? Se poate aplica legea retroactiv in cazul in care CCR abroga articolul? Mentionez ca inca nu am semnat contractul de munca..acesta intra in vigoare de la 1 sept 2018.
Buna seara ! As dori sa va intreb daca este legal ca un jurnalist sa realizeze o campanie in randul elevilor in legatura cu profesorii din scoli si sa posteze pe domeniul public informatii defaimatoare la adresa acestora. Mentionez ca in campania dansului se precizeaza ca "Mesajele și comentariile din această campanie nu sunt verificate și nu exprimă neapărat realitatea din școlile din Prahova. Prin aceste mesaje nicio persoană nu poate fi acuzată de nimic." Desi nu se mentioneaza numele profesorilor acestia se pot identifica cu usurinta, precizandu-se de exemplu ca directorul institutiei X este un dictator si alte informatii la adresa lui