In urma cu 2luni am avut un proces de contestare la executare silita pe un titlu pe care exista deja o hotarare irevocabila de anulare a executarii si , mai mult , termenul de executare s-a prescris in urma cu an.
Judecatorul respinge contestatia la executare fara sa mai redacteze pana in prezent motivatia. Ce pot face ? Au trecut peste 30 de zile, intre timp executorul judecatoresc a scos imobilul la vanzare, iar eu astept motivatia. Repet, termenul de trei ani (cu toate suspendarile prescriptiei ) s-a implinit in 2009, exista o hotarare a tribunalului irevocabila pe acelasi titlu executoriu... Indrumati-ma, ce sa fac ca sa intru in posesia motivarii pentru a putea face recurs inainte de licitatia apartamentului . Momentan sunt blocat in asteptarea motivatiei judecatorului.
Am o microintreprindere cu impozit pe cifra de afaceri. Intrebarea mea este : cum pot sa sponsorizez o asociatie de handicapati si cu ce suma atata timp cat eu platesc impozit pe cifra de afaceri si nu impozit pe profit (situatie in care cunosc "limitele" sumelor pentru deducere) ? Firma are platite toate obligatiile la stat, iar actionar sunt doar eu singur .As dori sincer sa ajut aceasta asociatie , dar nu stiu in ce conditii o pot sponsoriza, pentru ca legea sponsorizarii si codul fiscal , cred eu, fac trimitere implicit la firmele platitoare de impozit pe profit.
Va multumesc anticipat .
Am o microintreprindere cu impozit pe cifra de afaceri. Intrebarea mea este : cum pot sa sponsorizez o asociatie de handicapati si cu ce suma atata timp cat eu platesc impozit pe cifra de afaceri si nu impozit pe profit (situatie in care cunosc "limitele" sumelor pentru deducere) ? Firma are platite toate obligatiile la stat, iar actionar sunt doar eu singur .As dori sincer sa ajut aceasta asociatie , dar nu stiu in ce conditii o pot sponsoriza, pentru ca legea sponsorizarii si codul fiscal , cred eu, fac trimitere implicit la firmele platitoare de impozit pe profit.
Va multumesc anticipat .