avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate tucu

Activitate tucu

In urma cu 2luni am avut un proces de contestare la executare silita pe un titlu pe care exista deja o hotarare irevocabila de anulare a executarii si , mai mult , termenul de executare s-a prescris in urma cu an.
Judecatorul respinge contestatia la executare fara sa mai redacteze pana in prezent motivatia. Ce pot face ? Au trecut peste 30 de zile, intre timp executorul judecatoresc a scos imobilul la vanzare, iar eu astept motivatia. Repet, termenul de trei ani (cu toate suspendarile prescriptiei ) s-a implinit in 2009, exista o hotarare a tribunalului irevocabila pe acelasi titlu executoriu... Indrumati-ma, ce sa fac ca sa intru in posesia motivarii pentru a putea face recurs inainte de licitatia apartamentului . Momentan sunt blocat in asteptarea motivatiei judecatorului.
Discuție sponsorizare
Am o microintreprindere cu impozit pe cifra de afaceri. Intrebarea mea este : cum pot sa sponsorizez o asociatie de handicapati si cu ce suma atata timp cat eu platesc impozit pe cifra de afaceri si nu impozit pe profit (situatie in care cunosc "limitele" sumelor pentru deducere) ? Firma are platite toate obligatiile la stat, iar actionar sunt doar eu singur .As dori sincer sa ajut aceasta asociatie , dar nu stiu in ce conditii o pot sponsoriza, pentru ca legea sponsorizarii si codul fiscal , cred eu, fac trimitere implicit la firmele platitoare de impozit pe profit.
Va multumesc anticipat .
Discuție sponsorizare
Am o microintreprindere cu impozit pe cifra de afaceri. Intrebarea mea este : cum pot sa sponsorizez o asociatie de handicapati si cu ce suma atata timp cat eu platesc impozit pe cifra de afaceri si nu impozit pe profit (situatie in care cunosc "limitele" sumelor pentru deducere) ? Firma are platite toate obligatiile la stat, iar actionar sunt doar eu singur .As dori sincer sa ajut aceasta asociatie , dar nu stiu in ce conditii o pot sponsoriza, pentru ca legea sponsorizarii si codul fiscal , cred eu, fac trimitere implicit la firmele platitoare de impozit pe profit.
Va multumesc anticipat .