avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema judecator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema judecator

In urma cu 2luni am avut un proces de contestare la executare silita pe un titlu pe care exista deja o hotarare irevocabila de anulare a executarii si , mai mult , termenul de executare s-a prescris in urma cu an.
Judecatorul respinge contestatia la executare fara sa mai redacteze pana in prezent motivatia. Ce pot face ? Au trecut peste 30 de zile, intre timp executorul judecatoresc a scos imobilul la vanzare, iar eu astept motivatia. Repet, termenul de trei ani (cu toate suspendarile prescriptiei ) s-a implinit in 2009, exista o hotarare a tribunalului irevocabila pe acelasi titlu executoriu... Indrumati-ma, ce sa fac ca sa intru in posesia motivarii pentru a putea face recurs inainte de licitatia apartamentului . Momentan sunt blocat in asteptarea motivatiei judecatorului.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:51, 12 Decembrie 2010
Nu aveti alta solutie decit sa va plingeti presedintelui judecatoriei
Daca stiti sigur ca s-a respins contestatia, puteti face recurs nemotivat, cu specificarea ca veti motiva recursul ulterior, dupa redactarea motivelor de catre instanta.
In cadrul recursului, nu uitati sa solicitati suspendarea executarii,
faceti sesizare scrisa la CSM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare ContSters30487 ContSters30487 as putea depune o contestatie in anulare daca hotararea nu este inca redactata? Tin sa precizez ca termenul de depunerii contestatiei este de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face daca hotararile pronuntate in recurs sunt motivate lapidar? ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! In ultimele 6 luni am fost \"victima\" a 2 recursuri pierdute. La primul am primit redactarea hotararii, la al 2lea inca nu... Trecand peste doza de ... (vezi toată discuția)
Suspendare a executarii peste suspendare ? conelia anghel conelia anghel se poate suspenda de doua ori aceeasi executare silita ? Executarea a fost contestata in prima instanta (judecatorie) s-a respins au facut recurs .Totodata, ... (vezi toată discuția)