avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate pantirurobert

Activitate pantirurobert

Multumesc tuturor. Am rezolvat.
M-au sunat și vecinii, au chemat și eu pe cineva sa măsoare și mâine muta gardul la loc, probabil și-au dat seama ca nu vor avea câștig de cauza.
Imi imaginam si speram sa nu fie asa!! Se pot cere despagubiri? avand in vedere ca am pierdut clientul??
Buna ziua tuturor,
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
Sotia a achizitionat acum 7-8ani un teren intravilan de 535mp, iar acum ne-am decis sa il vindem. Acum o saptamana am gasit si cumparatorul, am pregatit toate actele necesare la notar, dar cumparatorul a decis sa cheme si un topograf sa verifice localizarea terenului
Asa am aflat ca vecinul are gardul cu 6mt peste terenel meu, asta insemnand 6x23mt lungime un total de 138mp ocupati abuziv.
Am luat legatura cu vecinul care a la inceput a spus ca el a "furat" doar cu 3mt si ca si pe el l-au furat ceilalti vecini cu inca 3mt, Azi cand l-am sunat a zis ca de fapt el actele le are in regula si ca nu are de gand sa isi mute gardul.
Avand in vedere ca acum cumparatorul nu vrea sa mai cumpere terenul pana cand vecinul nu isi va muta gardul, ce ma puteti sfatui sa pot rezolva cat mai rapid? Avand in vedere ca risc sa pierd si tranzactia asta??
Mentionez si faptul ca am mai facut astazi inca o masurare cu un topograf diferit si a iesit acelasi rezultat = gardul vecinului cu 6mt peste terenul meu.