avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate jorjet99

Activitate jorjet99

Răspuns la discuția Cumpararea unui case pe legea 15
Va multumesc frumos
Buna ziua
As dori sa cumpăr o casa ce este construită pe un teren dat in folosință pe legea 15. Am inteles ca nu se poate încheia contractul de vanzare cumpărare deoarece legea nu permite inca. Se poate face ceva in acest sens? Se poate încheia vrea un contract la notar care să îmi permită cumpararea casei legal si sa nu ma trezesc peste cativa ani ca proprietarul actul sa vrea sa isi revendice casa?
Multumesc
Răspuns la discuția se pot ceda drepturile la casa ?
multumesc.
sa inteleg ca nu exista nici o solutie?
cum as putea proceda pentru a nu avea surpriza ca dupa moartea soacrei mele, cumnatul meu sa se razgandeasca si sa isi ceara partea la casa?
buna ziua
Eu si familia mea locuim impreuna cu soacra, in casa acesteia. fratele sotului meu si-a cumparat o casa si locuieste separat de foarte multi ani, necontribuind cu nimic la casa si la ingrijirea soacrei.
am vorbit cu cumnatul meu si a fost de acord sa renunte la drepturile ce i se cuvin la casa in favoarea noastra, in conditiile ca noi sa-l despagubim cu o anumita suma de bani.
se poate face vreun act din care sa reiasa ca renunta la drepturi in favoarea unei sume de bani?
nu am vrea la ca la moartea soacrei mele sa avem surpriza ca fratele sotului meu sa isi ceara dreptul la casa, iar noi sa ramanem si cu banii dati si fara o parte din casa.