avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpararea unui case pe legea 15
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpararea unui case pe legea 15

Buna ziua
As dori sa cumpăr o casa ce este construită pe un teren dat in folosință pe legea 15. Am inteles ca nu se poate încheia contractul de vanzare cumpărare deoarece legea nu permite inca. Se poate face ceva in acest sens? Se poate încheia vrea un contract la notar care să îmi permită cumpararea casei legal si sa nu ma trezesc peste cativa ani ca proprietarul actul sa vrea sa isi revendice casa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: jorjet99 , utilizator 21:15, 12 August 2018
Se pot face foarte multe. Sfătuiți va cu un avocat in privat.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizari - titlul de proprietate oana_moraru oana_moraru Intr-un titlu de proprietate daca avem la punctul A) dreptul de proprietate asupra locuintei in suprafata construita de xx mp, iar la punctul B) dreptul de ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea terenului de sub casa ( amprenta casei) gerox gerox Sint în litigiu cu primaria pentru retrocedarea în natura a spatiilor nevîndute de primarie ( chiriasilor -cumparatori : 3 apartamente) a casei mostenire , ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa construita pe teren dobindit prin legea 15/2003 radupaul radupaul Buna ziua am gasit o casa de vinzare, construita pe un teren dobindit prin legea 15/2003 Pot cumpara aceasta casa? care va fi statutul terenului dupa o ... (vezi toată discuția)