avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters482962

Activitate ContSters482962

In momentul in care am intentat procesul pentru custodie am mentionat ca am sa plec in straintate cu minorul o perioada astfel pe foaia de la tribunal scrie ca am dreptul sa fac pasaport si sa plec cu minor cand doresc fara sa trebuiasca sa am nevoie de vreo semnătură de la tata sau altceva daca la asta va referiti
Acesta a fost si motivul procesului .fiindca tatal nu dorea sa semneze procura .
Atata timp cat am foaia stampilata si tot in care se scrie clar ca am custodie exclusivă iar despre vizita la minor nici nu se pune problema . Se poate sa fiu data in judecata pentru rapire sau alte nebunii de genul ? Si mai rau sa imi fie luat copilul care a stat doar langa mine de la nastere... ?
Buna seara As avea nevoie de un raspuns cat mai urgent.. In urma cu un an am primit custoie exclusiva la un proces la care celelalt părinte nici nu sa prezentat din lipsa de interes . Pensia alimentara nu a fost platita niciodata eu am parasit tara cu minorul fara sa il anunt deoarece nu pastram legatura. Dupa cateva luni decand sunt in strainatate cu minorul unde am un loc de munca stabil si copilul este intr-un mediu foarte frumos si linistit Am inceput sa primesc mesaje de amenintare ca ar vrea sa vada copilul.si multe amenintari la care eu nu am raspuns . Ar putea sa ma dea in judecata pentru faptul ca nu ii raspund . Sau cel putin cum as putea gestiona situatia corect fara sa pun copilul in pericol