avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Alemao

Activitate Alemao

Răspuns la discuția Sunt reabilitat?
Sincer ma asteptam la asa ceva din partea instantelor noastre de judecata, cu toate ca nu au nici o legatura faptele intre ele, pratic legea, sau oameni care aplica legea te imping (sau forteaza)mai departe sa faci ceva nesabuit.
Multumesc!
Va multumesc tuturor pt raspunsuri si sfaturi.

Deja sunt f speriat, ce anume spune pct.c? Imi facusem oarecare sperante....

Va multumesc!
Conteaza si anul eliberari?Adica 10,5 luni sunt din momentul pronuntari sentintei sau din momentul in care m-am eliberat?Daca sunt din momentul sentintei au trecut deja mai mult de 10,5 pana acum, insa daca sunt din momentul in care m-am eliberat(1997 Feb) nu cred ca au trecut.

Va multumesc!
Am inteles, multumesc mult pentru raspuns.
Imi puteti spune in mare cam cand ar putea interveni reabilitarea.

Va multumesc!
Am si eu o problema care nu ma prea lasa noaptea sa dorm.In trecut am avut cateva condamnari pt furt calificat respectiv art.208-209.Ultima pedeapsa fiind de 11 ani din care am executat 7 ani(arestat in1990, eliberat in 1997) .Pe 1Martie anul aceasta am avut un accident auto din care rezulta ca eu sunt vinovat, din celalalta masina unul din pasageri a murit.Acum sunt cu dosarul la cercetari penale unde evident ca au aparut si celelalte pedepse(cazierul).Intrebarea mea este daca sunt deja reabilitat(nu stiu cum se calculeaza exact) sau daca trebuie sa fac ceva ca sa ma pot reabilita.
Va multumesc!