avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt reabilitat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt reabilitat?

Am si eu o problema care nu ma prea lasa noaptea sa dorm.In trecut am avut cateva condamnari pt furt calificat respectiv art.208-209.Ultima pedeapsa fiind de 11 ani din care am executat 7 ani(arestat in1990, eliberat in 1997) .Pe 1Martie anul aceasta am avut un accident auto din care rezulta ca eu sunt vinovat, din celalalta masina unul din pasageri a murit.Acum sunt cu dosarul la cercetari penale unde evident ca au aparut si celelalte pedepse(cazierul).Intrebarea mea este daca sunt deja reabilitat(nu stiu cum se calculeaza exact) sau daca trebuie sa fac ceva ca sa ma pot reabilita.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Capitan Capitan , Consilier juridic 13:25, 16 Decembrie 2007
Din pacate situatia dvs. nu prea e roz.
N-a intervenit reabilitarea pentru ultima fapta.
Angajati-va un avocat bun. La expertiza luati-va expert parte.
Am inteles, multumesc mult pentru raspuns.
Imi puteti spune in mare cam cand ar putea interveni reabilitarea.

Va multumesc!

cereti repede avocatului sa va faca reabilitarea judecatoreasca pt. prima fapta. o sa va usureze situatia din speta cu accidentul.
GabrielaA a scris:

Din pacate situatia dvs. nu prea e roz.
N-a intervenit reabilitarea pentru ultima fapta.
Angajati-va un avocat bun. La expertiza luati-va expert parte.

cum ar putea sa intervina realibilitarea ? nici dupa 50 de ani nu intervine singura (a se citi de drept).
Gabriela, Gabriela ... Haide ! Nu ma dezamagi!
:D Nici nu m-am referit la interventia de drept.
Am inteles ca omul vroia sa stie daca se poate reabilita.
In mod clar ca nu, vezi termenele.

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis, putin ajutor va rog IlieGeorge IlieGeorge Salutare. Am si eu o nelamurire,poate ma ajuta cineva. Pe data de 29.03.2012 am fost condamnat definitiv pentru Conducere fara permis si am executat 19 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca speta SABINA BB SABINA BB o persoana fizica vrea sa se reabiliteze judecatoreste.Indeplineste conditiile pentru prima condamnare dar mai are pe rol un dosar penal pt. care nu are ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea în noul cod penal alin33vulcan alin33vulcan as dori sa stiu daca dupa ce intra in vigoare noul cod penal am posibilitatea sa mi se faca reabilitarea din oficiu am fost codamnat la 5 ani ptr talharie in ... (vezi toată discuția)