avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca.Borz

Activitate Raluca.Borz

Răspuns la discuția Pachet agenție turism

Raluca.Borz a scris:

Bună ziua. Am achiziționat de la o agenție de turism un pachet pt o călătorie externa. Am menționat ca doresc atât asigurare storno cât și cea medicala. Am achitat aprox 70% din valoarea pachetului drept avans ( mi s-a spus ca trebuie achitat integral biletul de avion + 30% din valoarea cazării). Am fost întrebata dacă doresc sa achit asigurările odată cu avansul sau dacă doresc sa le achit împreună cu ultima rata. Am spus ca dacă se poate doresc sa le achit împreună cu restul de bani. Mi s-a spus OK. Însă acum când. Ma uitam peste contract, am văzut ca e scris ca mi s-a explicat care sunt condițiile asigurării storno și ca nu am dorit sa optez pe ea... Întrebarea mea este dacă se. Mai poate face ceva în cazul în care nu as mai putea călători?
Mulțumesc anticipat

Bună ziua. Am achiziționat de la o agenție de turism un pachet pt o călătorie externa. Am menționat ca doresc atât asigurare storno cât și cea medicala. Am achitat aprox 70% din caloarea pachetului drept avans ( mi s-a spus ca trebuie achitat integral biletul de avion + 30% din valoarea cazării). Am fost întrebata dacă doresc sa achit asigurările odată cu avansul sau dacă doresc sa le achit împreună cu ultima rata. Am spus ca dacă se poate doresc sa le achit împreună cu restul de bani. Mi s-a spus OK. Însă acum când. Ma uitam peste contract, am văzut ca scris ca mi s-a explicat care sunt condițiile asigurării storno și ca nu am dorit sa optez pe ea... Întrebarea mea este dacă se. Mai poate face ceva în cazul în care nu as mai putea călătorii?
Mulțumesc anticipat