avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pachet agenție turism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pachet agenție turism

Bună ziua. Am achiziționat de la o agenție de turism un pachet pt o călătorie externa. Am menționat ca doresc atât asigurare storno cât și cea medicala. Am achitat aprox 70% din caloarea pachetului drept avans ( mi s-a spus ca trebuie achitat integral biletul de avion + 30% din valoarea cazării). Am fost întrebata dacă doresc sa achit asigurările odată cu avansul sau dacă doresc sa le achit împreună cu ultima rata. Am spus ca dacă se poate doresc sa le achit împreună cu restul de bani. Mi s-a spus OK. Însă acum când. Ma uitam peste contract, am văzut ca scris ca mi s-a explicat care sunt condițiile asigurării storno și ca nu am dorit sa optez pe ea... Întrebarea mea este dacă se. Mai poate face ceva în cazul în care nu as mai putea călătorii?
Mulțumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:25, 8 Iulie 2018

Raluca.Borz a scris:

Bună ziua. Am achiziționat de la o agenție de turism un pachet pt o călătorie externa. Am menționat ca doresc atât asigurare storno cât și cea medicala. Am achitat aprox 70% din valoarea pachetului drept avans ( mi s-a spus ca trebuie achitat integral biletul de avion + 30% din valoarea cazării). Am fost întrebata dacă doresc sa achit asigurările odată cu avansul sau dacă doresc sa le achit împreună cu ultima rata. Am spus ca dacă se poate doresc sa le achit împreună cu restul de bani. Mi s-a spus OK. Însă acum când. Ma uitam peste contract, am văzut ca e scris ca mi s-a explicat care sunt condițiile asigurării storno și ca nu am dorit sa optez pe ea... Întrebarea mea este dacă se. Mai poate face ceva în cazul în care nu as mai putea călători?
Mulțumesc anticipat

Dacă nu ați achitat o puteți face și separat asigurarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme despagubire asigurare storno Danlucian Danlucian Buna ziua, Am incheiat o polita storno la o firma de asigurare in momentul in care am achizitionat(pe cont propriu) o vacanta in afara tarii. Dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans excursie in lipsa asigurarii storno imosoft imosoft Buna ziua, In urma cu 3 luni de zile am contractat o excursie in Italia prin intermediul unei agentii de turism. Am platit ca avans 50% din suma, iar ... (vezi toată discuția)
Asigurarea storno cgugoasa cgugoasa Circuit turistic in strainatate, contractat si achitat integral, inclusiv valoarea asigurarii storno pentu doua persoane, sot sotie necastoriti legitim. Daca ... (vezi toată discuția)