avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea storno
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea storno

Circuit turistic in strainatate, contractat si achitat integral, inclusiv valoarea asigurarii storno pentu doua persoane, sot sotie necastoriti legitim.
Daca din motive medicale grave, fundamentate din familie (mama, tata), cei doi nu mai pot pleca in calatorie, anunta agentia de turism cu 11 zile inaintea inceperii calatoriei si intocmesc dosarul de acordarea daunei, pentru a fi despagubiti sunt conditionati sa prezinte actul de casatorie legala?
Mentionez ca in contractul agentiei de turism si in polita de asigurare nu este specificat acest lucru, ca ar beneficia numai unul din soti.
Este vorba de doi pensionari vaduvi care convetuiesc de 7 ani impreuna.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
cgugoasa, utilizator
Cel mai recent răspuns: cgugoasa , utilizator 12:28, 11 Iulie 2018
Asigurarea storno, ca si rezervarea la hotel si toate celelalte documente aferente calatoriei trebuie sa fi fost facute pe numele fiecaruia dintre ei si nu este conditionata despagubirea de actul de casatorie.
As putea face trimitere la niste acte legale?
OK! Va multumesc frumos! As putea face trimitere la anumite acte legale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda din pct de vedere legal daca o agentie de turism ... Cristina DC Cristina DC Cum pot proceda din pct de vedere legal daca o agentie de turism mi-a vandut o asigurare storno si medicala pt un pachet turistic intr-o tara pentru care a ... (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)
Asigurare turist/insolventa rdrani2005 rdrani2005 Buna ziua, Pot recupera suma achitata ptr o vacanta de la firma de asigurari cu care au incheiat polita de asigurare , daca agentia de turism a intrat in ... (vezi toată discuția)