avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum pot proceda din pct de vedere legal daca o agentie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum pot proceda din pct de vedere legal daca o agentie de turism ...

Cum pot proceda din pct de vedere legal daca o agentie de turism mi-a vandut o asigurare storno si medicala pt un pachet turistic intr-o tara pentru care a fost emisa alerta de calatorie? In acest caz asigurarea medicala nu are acoperire. Ce pot face pentru a-mi recupera banii?

Alte discuții în legătură

Pachet agenție turism Raluca.Borz Raluca.Borz Bună ziua. Am achiziționat de la o agenție de turism un pachet pt o călătorie externa. Am menționat ca doresc atât asigurare storno cât și cea ... (vezi toată discuția)
Asigurare turist/insolventa rdrani2005 rdrani2005 Buna ziua, Pot recupera suma achitata ptr o vacanta de la firma de asigurari cu care au incheiat polita de asigurare , daca agentia de turism a intrat in ... (vezi toată discuția)
Asigurarea storno cgugoasa cgugoasa Circuit turistic in strainatate, contractat si achitat integral, inclusiv valoarea asigurarii storno pentu doua persoane, sot sotie necastoriti legitim. Daca ... (vezi toată discuția)