avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Activitate Delia1970

Activitate Delia1970

Discuție Acte furate
Buna ziua , fiului meu i s-a spart masina de serviciu si i s-a furat portofelul cu acte. Masina a fost spartă de un băiat de 15 ani. Au fost martori doua fetite care au văzut și cunosc băiatul. Poliția sosită la fata locului nu a făcut nimic n nu a luat în considerare mărturia fetelor pentru ca sunt minore. Și nici pe băiatul care a spart masina nu l-au pus sub urmărire tot din motivul ca este minor. Polițiști spun ca nu le permite legea , hoțul fiind minor si mărturia fetelor nu poate fi luată în considerare. Intrebarea mea este : ce trebuie sa facă fiul meu în acest caz? A declarat furtul actelor dar el nu mai are nici un act cu care sa se legitimeze. CI , certificat de nastere, permis auto, card de salariu si card de sanatate. Actele mașinii de serviciu. Mentionez ca in seara în care a fost spartă masina i s-a transmis prin intermediul unui prieten care locuiește în zona unde a fost spargerea, ca daca mai aduce 300 de ron i se înapoiază actele. Aceste fapte au fost relatate poliției,iar poliția nu face nimic. Locul unde s-a întâmplat este Timișoara iar polițiștii sunt de la secția nr 1 Timiș.