avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate rusu1979

Activitate rusu1979

Doream sa vad daca stie cineva sa-mi faca un calcul aproximativ ca sa nu incerce asiguratorul sa ma insele.De aceea am specificat modelul anul iar kilometri avea 26 700 intretinut numai la reprezentanta Renault, 2 ani 6 luni vechime din 2015 noiembrie.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De asemenea masina mea era un Renault Capture pe comanda full option , cu garantie pana in noiembrie 2018 luat prin Remat.Cei de la service au spus ca e dauna totala.Cam ce suma ar trebui sa-mi ofere asiguratorul asa estimativ.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc d-le grosuanatolie pentru informatii.Sunteti singurul care mi-a dat informatii folositoare bazate pe legislatie.Am luat avocat,asteptam sa vina asiguratorul si in functie de ce crede acesta vom actiona in instanta.Multumesc mult inca o data din suflet.
Multumesc mult grosuanatolie.Am uitat sa spun ca dupa ce m-am asigurat spate ,si nu era,el a -parut brusc si m-a lovit deoarece dupa ce a baut la cateva case mai in spate s-a urcat la volan demarand in tromba fiind chemat de prietena lui (declaratia lui de la politie data in prezenta avocatului).
Putea linistit sa ocoleasca prin dreapta daca nu era orb de bautura.A declarat inclusiv ca nu m-a vazut deloc.In fine
Cazul meu mi se pare putin mai complex.Asa cred eu.
Eu nu imi imaginez si detaliez.Am vrut sa virez stanga la stadion cu 200-300 m mai in spate de locul impactului.Am trecut de locul respectiv si am evaluat unde a-si putea intoarce in conditii de siguranta pentru mine si pentru ceilalti participanti la trafic.De aceea afirm ca am semnalizat cu cca.400 de metri inainte de spalatorie si de totodata eram langa axul drumului tot de 400-500 de metri.In declaratia lui data la politie afirma ca nu m-a vazut deloc decat cand am fost cu rotile in sus.
Era baut 0,55 si a declarat ca nu m-a vazut deloc !!!!! Ca de unde am aparut si ce faceam acolo.Este declaratia lui la politie .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 51. – Conducatorul unui vehicul care circula in spatele altuia are obligatia de a pastra o distanta suficienta fata de acesta, pentru evitarea coliziunii.
De asemenea pe carosabil nu a fost nici o urma de franare, a continuat drumul 100-200 metri parcand din inertie pe partea dreapta adica pe sensul de mers pe care era atat el cat si eu.