avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate adrian77buhusi

Activitate adrian77buhusi

adica ei elibereaza acte altor persoane care nu locuiesc acolo si mie care stau ...nu? straniu...si apropo acte sunt....nu ceream parerea unui avocat (/cu care as fi mers chiar la un proces) daca nu existau acte....
nu exista o asociatie a locatarilor,sun vile mici cu 4 apt pe scara. da e adevarat sunt 3 apt trecute toate la sc a ca si apt 1(din care 1 cu 2 camere si 2 cu 3) din care celalte 2 apt de facto sunt la sc b.ei au facut actele,cei de la cadastru le-au zis ca sunt in regula si mie care locuiesc de facto la adresa exacta...m-au refuzat....
si eu nu am impus nimic, am cerut doar sa vina la fata locului sa vada greseala ,pt a gasi o solutie ....dar ei nu se misca....doar spun ca proprietatea mea nu existat...ca primul venit e primul servit la documentare,nu conteaza cine are dreptate!
ideea e ca ei au facut acte la vecinii alaturati ,de la sc b, si mie care am adresa exacta nu imi da voie sa vand..... adica nu exista o ingradire de proprietate? eu nu pot vinde pt ca ei au gresit?
socrul meu detine o garsoniera mostenita (cu acte de mostenitor valabile) ce nu o poate vinde ,intru-cat cei de la cadastru nu recunosc proprietatea lui. de fapt ei au intocmit acte altor proprietari ce au vandut desi ei au vandut o0 garsoniera de la scara alaturata. dar adresa e a socrului meu in acte. e o situatie f bizara pt ca la adresa socrului meu sunt 2 proprietari de la scara alaturata , care de fapt au in proprietate alte 2 garsoniere separate....nu de fapt a socrului....e cam complicata faza...ei ar putea rezolva faza venind la fata locolui...dar nu vin.