avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate Posobescu

Activitate Posobescu

Salut am o întrebare va rog . Am cumpărat o motoreta Yamaha TZR 50 cu ceva timp in urma am fost cu ia la rar , am talon pe numele meu nou , am fost și la primărie am înregistrat-o cu numere galbene. Nu m-am mai chinuit sa cu alte acte alți bani sa scot nr normale ca la mașina. Întrebarea mea e: cu aceste numere galbene din câte știu se circula doar pe o raza de 50 km nu in toată România nu?
Buna ziua. Ma puteți ajuta și pe mine va rog , nu sunt exact in tema cu legea pentru cei din diaspora care fac transferuri mai mari de 1999€ banii vor fi blocați. Cum se procedează mai exact ? Sa nu fie un singur transfer peste 1999€ sau mai multe transferuri adunate sa nu depășească 1999€. Și aceasta suma de 1999€ nu trebuie depașită pe an sau cum ? Exista o limita ?
Răspuns la discuția Înmatriculare Yamaha TZR 50
Va multumesc de răspuns . Mai aștept încă o luna și îl sun pe proprietar sa văd dacă și-a plătit datoriile . Dacă are mult de plătit și nu le plătește și nu voi putea termina actul de vânzare cumpărare început ,nu știu ce voi face pentru ca nu vreau sa ajung prin instanța sau sa am probleme cu el , oricum are o situație financiară mult mai buna ca a mea și ceva afaceri cred poate și relații. Nu vrea as vrea sa ma bag in așa ceva . Eu as fi vrut sa meargă totul bine sa o înscriu pe numele meu și gata . Vedem ce voi face pe viitor ... multumesc încă o data de răspunsuri . Chiar au fost utile.
Buna ziua. Am și eu o întrebare va rog.am cumpărat o motocicleta Yamaha TZR 50 și a doua zi când m-am dus cu proprietarul sa facem la un notar public actul de vânzare cumpărare , am constatat ca fostul proprietar are datori la fisc și nu se poate termina actul de la notar de vânzare cumpărare cu care trebuie sa ma duc la RAR( nu ni se pune ștampila ) precizez ca fostul proprietar a adus motocicleta din Germania și are act de vânzare cumpărare cu primul proprietar .fostul proprietar mi-a zis ca va rezolva cu datoriile pe viitor maxim 1 luna cred, și după vom termina actul de vânzare cumpărare , și apoi eu ma pot duce la Registrul Auto Roman sa înmatriculeze motocicleta . Întrebarea mea este : in caz de , fostul proprietar nu își plătește datoriile către fisc și nu vom putea termina actul de vânzare cumpărare început la notarul public, mai exista și alte modalități de înmatriculare a motocicletei ? Eu ne având actul de vânzare cumpărare de la notar. ( am doar unul făcut de mână). Va multumesc , la revedere