avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Înmatriculare Yamaha TZR 50
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Înmatriculare Yamaha TZR 50

Buna ziua. Am și eu o întrebare va rog.am cumpărat o motocicleta Yamaha TZR 50 și a doua zi când m-am dus cu proprietarul sa facem la un notar public actul de vânzare cumpărare , am constatat ca fostul proprietar are datori la fisc și nu se poate termina actul de la notar de vânzare cumpărare cu care trebuie sa ma duc la RAR( nu ni se pune ștampila ) precizez ca fostul proprietar a adus motocicleta din Germania și are act de vânzare cumpărare cu primul proprietar .fostul proprietar mi-a zis ca va rezolva cu datoriile pe viitor maxim 1 luna cred, și după vom termina actul de vânzare cumpărare , și apoi eu ma pot duce la Registrul Auto Roman sa înmatriculeze motocicleta . Întrebarea mea este : in caz de , fostul proprietar nu își plătește datoriile către fisc și nu vom putea termina actul de vânzare cumpărare început la notarul public, mai exista și alte modalități de înmatriculare a motocicletei ? Eu ne având actul de vânzare cumpărare de la notar. ( am doar unul făcut de mână). Va multumesc , la revedere
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
Posobescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Posobescu , utilizator 11:48, 11 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ! Actele trebuie sa fie complecte. Sa nu cumva sa iesi cu ea pe drum asa, in ideea ca nu te prinde nimeni din urma, ca-ti pierzi permisul. Sti ca sunt camere peste tot.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
viorel55, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati oficial vanzatorul cu obligatia prezentarii certificatului fiscal-sub saanctiunea obligarii la plata cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Va multumesc de răspuns . Mai aștept încă o luna și îl sun pe proprietar sa văd dacă și-a plătit datoriile . Dacă are mult de plătit și nu le plătește și nu voi putea termina actul de vânzare cumpărare început ,nu știu ce voi face pentru ca nu vreau sa ajung prin instanța sau sa am probleme cu el , oricum are o situație financiară mult mai buna ca a mea și ceva afaceri cred poate și relații. Nu vrea as vrea sa ma bag in așa ceva . Eu as fi vrut sa meargă totul bine sa o înscriu pe numele meu și gata . Vedem ce voi face pe viitor ... multumesc încă o data de răspunsuri . Chiar au fost utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare moto sh import franta fara atestat fiscal thedjwilly thedjwilly Buna ziua, am acizitionat acum cateva saptamani, o motocicleta Yamaha veche (din 85) de la un batranel din Lipova(Arad.Acesta s-a foit si sa facem contract ... (vezi toată discuția)
Cumparare motocicleta in ro din austria MariusBI MariusBI Buna, vreau sa achizitionez o motocicleta care din spusele vanzatorului e din Austria dupa cum dovedesc si actele, el vrea sa mi-o vanda fara vre-un contract ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare/cumparare la distanta? cipi21 cipi21 va salut vreau sa cumpar o motocicleta din romania , problema este ca proprietarul este plecat in Germania pentru inca 2 luni. se poate face un ... (vezi toată discuția)