avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare motocicleta in RO din Austria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare motocicleta in RO din Austria

Buna, vreau sa achizitionez o motocicleta care din spusele vanzatorului e din Austria dupa cum dovedesc si actele, el vrea sa mi-o vanda fara vre-un contract doar sa imi inmaneze motocicleta si actele (cartea motocicletei, talonul mic si cel mare) iar actul de vanzare cumparare sa il complectez "fictiv" intre mine si proprietarul din acte. Este in regula asa ceva sau e ceva dubios? Motocicleta nu a mai fost inmatriculata pe teritoriul Romaniei.

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru inmatriculare motocicleta! Cosmin09 Cosmin09 Buna ziua, ma confrunt cu o ''mica'' dilema. In urma cu cateva saptamani m-am hotarat sa achizitionez o motocicleta avand in vedere ca vine vara (numai ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare moto catalin.balog@gmail.com catalin.balog@gmail.com Bună ziua! Recent, am achiziționat o motocicletă de la o persoană fizică - proprietar, motocicletă care nu a fost înmatriculată niciodată (în cartea ... (vezi toată discuția)
Posesia unui vehicul și circulația în afara drumurilor publice catalin.balog@gmail.com catalin.balog@gmail.com Bună ziua! Recent, am achiziționat o motocicletă de la o persoană fizică - proprietar, motocicletă care nu a fost înmatriculată niciodată (în cartea ... (vezi toată discuția)