avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare Moto SH import Franta fara atestat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare Moto SH import Franta fara atestat fiscal

Buna ziua,

am acizitionat acum cateva saptamani, o motocicleta Yamaha veche (din 85) de la un batranel din Lipova(Arad.Acesta s-a foit si sa facem contract de vanzare cumparare , dar pana la urma l-am facut ,la insistentele mele.
Batranul mi-a dat ca act al motocicletei ,fostul certificat de inmatriculare din Franta, care se potriveste si cu numerele de Franta de pe moto, seriile sunt identice de asemenea, si atat.
Astazi am incercat sa merg sa scot un set de numere rosii pentru moto, dar la firma de inmatriculari mi sa spus ca nu se poate deoarece nu am Atestat-ul fiscal de la batranul de la care am cumparat-o. Ei cum sa am atestat fiscal daca batranelul nu a declarat-o nicaieri, a tinut-o doar in curte si apoi a vandut-o la un fraier(adica mie).

Pot sa fac ceva ca sa inmatriculez aceasta motocicleta, daca nu a fost declarata la finante sau altundeva in romania? Sau ce altceva s-ar putea face? in afara de ai da foc.

multumesc in avans.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:42, 12 August 2014
trebuie certificat fiscal ca nu are batranul datorii. daca nu a fost inregistrat fiscal in Ro bineinteles ca nu trebuie certificat de radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate , numere straine ramase valabile Eudes Eudes Detin un autovehicul pe numele meu , am rezidenta in franta masina am folosit-o cativa ani cu numere de franta , itp, asigurare totul in regula. In tara am ... (vezi toată discuția)