avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Angie2018

Activitate Angie2018

Buna ziua,

Am o nelamurire referitor la salarul minim de 3000 lei in constructii. Avem un cod caen principal care nu necesita majorarea salariilor angajatilor la 3000 RON, dar in baza cod caen secundar ar fi trebuit sa majoram salariile. Precizez, ca CA este 100% din codul caen principal. Trebuie sau nu majorarea salariilor?
Răspuns la discuția Adeverinta vechime
Nu are nimic. Face parte din etnia defavorizata. Eu m-am gandit intre timp sa scriu a scrisoare , nu adeverinta catre casa judeteana de pensii unde sa mentionez ca la cererea dansului am gasit un fost salariat al societatii cu acest nume, dar cu luna nasterii diferita. Ziua si anul nasterii corespunde, adresa nu, dar asta nu este relevant. Ce spuneti?
Răspuns la discuția Adeverinta vechime
sunt registre ( un fel de Revisal ) scrise cu mana unde sunt informatii despre angajati: numele, data nasterii, adresa de atunci, data angajarii, functia, salarul, data plecarii, daca este cazul. De aceea nu stiu ce sa fac.... poate cineva nu a fost atenta cand a completat acel registru si este vorba despre acest om care cere acum adeverinta.Dar nu pot fi sigura 100% ca asa a fost, eu nici n-am fost nascuta atunci. Din pacate spune ca cartea lui de munca s-ars, ca in registru scrie si numarul acesteia. Dumneavoastra ce -ati face in locul meu?
Răspuns la discuția Adeverinta vechime
Din pacate nu. Am gasit doar registre si state de plata din acea vreme
Buna ziua. Am o dilema bizara. Un fost angajat al societatii ne-a cautat pentru eliberarea adeverintei de vechime. El spune ca cartea de munca s-a ars intr-un incediu, dar a lucrat la noi in perioada1974-1976. Cautand in arhiva, am gasit in registre un salariat, al carui nume corespunde, dar luna nasterii nu. In C. I este luna mai, in registru este aprilie si martie(apare in doua registre). Nu stiu daca sa eliberez adeverinta in asemenea circumstante. Nu vreau ca omul sa piarda din cauza mea, dar nici probleme nu vreau sa-mi generez. Ma puteti ajuta?