avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Bombonicamea

Activitate Bombonicamea

Buna ziua, am deschis un magazin alimentar, vand si lactate si mezeleuri acum am doua vitrine frigorifice verticale dar nu racesc cum trebuie, vreau sa cumpar altele, intrebarea mea este ca pot sa cumpar o singura vitrina verticala cu doua usi, sau orizobtala cu separator de sticla pentru mezeleuri si lactate?
Discuție Casa de marcat
Buna ziua, deschid in acelas punct de lucru un magazin alimentar si un bar, as vrea sa intreb cate case de marcat sunt necesare, ajunge unu pentru ambele sau trebuie separat pentru bar si abc?
Buna ziua am depus un dosar de inregistrare a unui srl, rezervare de nume am facut online, goldfamily era liber, am facut toate documentele iar la registrul comertului din jud bihor, au zis ca probabil dosarul va fi refuzat deoarece exista o firma cu elemente similare numele firmei este golden family din jud Cluj, dosarul era refuzat, dar mie mi-o zis contabila ca ea are srl cu un nume identic cu un alt srl dar din judet diferit, atunci nu inteleg mie de ce era respins dosarul, si ce trebuie sa fac?