Buna ziua am depus un dosar de inregistrare a unui srl, rezervare de nume am facut online, goldfamily era liber, am facut toate documentele iar la registrul comertului din jud bihor, au zis ca probabil dosarul va fi refuzat deoarece exista o firma cu elemente similare numele firmei este golden family din jud Cluj, dosarul era refuzat, dar mie mi-o zis contabila ca ea are srl cu un nume identic cu un alt srl dar din judet diferit, atunci nu inteleg mie de ce era respins dosarul, si ce trebuie sa fac?
Schimbă denumirea.
Faptul că o "contabilă" are denumirea identică şi s-au făcut greşeli în trecut nu înseamnă că şi tu ai dreptul să beneficiezi de aceleaşi erori administrative pe viitor.
Într-adevăr, Goldfamily şi Golden Family sunt foarte apropiate.
Dacă vrei neapărat să insişti, poţi să le ceri un refuz scris de rezervare şi promovezi o cale de atac la instanţa comercială, dacă ai timp de pierdut.
Sau mai poţi merge la OSIM să ceri o marcă înregistrată cu această denumire şi apoi registrul comerţului îţi vor face rezervarea fără probleme.
Dar eu cred că atunci când îţi faci o firmă, o faci cu interesul de a face bani şi profit, nu ai timp de prostii prin tribunale.
Schimbă denumirea.
Faptul că o "contabilă" are denumirea identică şi s-au făcut greşeli în trecut nu înseamnă că şi tu ai dreptul să beneficiezi de aceleaşi erori administrative pe viitor.
Într-adevăr, Goldfamily şi Golden Family sunt foarte apropiate.
Dacă vrei neapărat să insişti, poţi să le ceri un refuz scris de rezervare şi promovezi o cale de atac la instanţa comercială, dacă ai timp de pierdut.
Sau mai poţi merge la OSIM să ceri o marcă înregistrată cu această denumire şi apoi registrul comerţului îţi vor face rezervarea fără probleme.
Dar eu cred că atunci când îţi faci o firmă, o faci cu interesul de a face bani şi profit, nu ai timp de prostii prin tribunale.
Denumire ii
Kellynda
Buna ziua!
Intrebarea mea ar fi: Pe langa denumirea Intreprinderii Individuale + numele meu pot alege si un alt nume pentru reclama?
(de exemplu ca si la ... (vezi toată discuția)