Va multumesc din suflet pt minunatul raspuns.Asa gandesc si eu dar as renunta la orice ca sa nu-mi pierd fetita.O sa incerc sa incep sa traiesc. MULTUMESC!
La multi ani !
De Craciun am fost singura la niste prieteni , intentia mea era sa stau doar cateva ore dar, pe la ora 20 sotul meu a inceput cu amenintarile, ca nu ma mai primeste acasa, ca el are regului in casa si trebuie sa le respect( in conditiile in care a lipsit multe nopti de acasa, nespunandu-mi unde pleaca si de unde vine iar eu nu i-am reprosat niciodata).Scandal mare prin telefon, mi-a fost teama sa ma duc acasa in toiul noptii, sa nu fiu nevoita sa stau in strada. Am ramas la prietena aniversata, crapandu-mi obrazul de rusine , pana dimineata. Sotul meu nu poate accepta ca nu voi fi sluga lui , ca eu, o femeie docila si resemnata , am indraznit sa deschid divortul si sa-i stric lui imaginea . Multe amenintari , le-am pastrat pe telefon.
As vrea sa stiu daca la divort pot avea probleme. Chiar nu inteleg, vreau sa -mi continui viata, sa am prieteni, am reusit in sfarsit sa ies din casa , ani de zile am stat singura si l-am asteptat , nu am primit decat injuraturi, amenintari si multe alte cuvinte grele adresate copilului , care nu pot fi reproduse. Avocatul mi-a spus ca, din momentul in care am deschis divortul, pot pleca de acasa in orice clipa . El pleaca si vine cand vrea fara sa dea explicatii, eu de ce trebuie sa ma tem? Copilul este ff bine crescut si tatal nu a contribuit decat material, dar nu intotdeauna. Are rost sa-mi fac griji? Mai e ff putin pana la proces si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Eu cred ca e bine sa-l tratez cu indiferenta si sa nu-i raspund provocarilor.
Va multumesc din suflet
As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort am o relatie extraconjugala, sotul poate invoca acest motiv pt a obtine custodia fetitei in varsta de 10 ani.
As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort, in cazul in care am o relatie extraconjugala sotul poate invoca acest motiv pt a cere custodia copilului ? Fetita are 10 ani.