avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate carinadia

Activitate carinadia

Răspuns la discuția Pot sa-mi pierd fetita?
Va multumesc din suflet pt minunatul raspuns.Asa gandesc si eu dar as renunta la orice ca sa nu-mi pierd fetita.O sa incerc sa incep sa traiesc. MULTUMESC!
La multi ani !
De Craciun am fost singura la niste prieteni , intentia mea era sa stau doar cateva ore dar, pe la ora 20 sotul meu a inceput cu amenintarile, ca nu ma mai primeste acasa, ca el are regului in casa si trebuie sa le respect( in conditiile in care a lipsit multe nopti de acasa, nespunandu-mi unde pleaca si de unde vine iar eu nu i-am reprosat niciodata).Scandal mare prin telefon, mi-a fost teama sa ma duc acasa in toiul noptii, sa nu fiu nevoita sa stau in strada. Am ramas la prietena aniversata, crapandu-mi obrazul de rusine , pana dimineata. Sotul meu nu poate accepta ca nu voi fi sluga lui , ca eu, o femeie docila si resemnata , am indraznit sa deschid divortul si sa-i stric lui imaginea . Multe amenintari , le-am pastrat pe telefon.
As vrea sa stiu daca la divort pot avea probleme. Chiar nu inteleg, vreau sa -mi continui viata, sa am prieteni, am reusit in sfarsit sa ies din casa , ani de zile am stat singura si l-am asteptat , nu am primit decat injuraturi, amenintari si multe alte cuvinte grele adresate copilului , care nu pot fi reproduse. Avocatul mi-a spus ca, din momentul in care am deschis divortul, pot pleca de acasa in orice clipa . El pleaca si vine cand vrea fara sa dea explicatii, eu de ce trebuie sa ma tem? Copilul este ff bine crescut si tatal nu a contribuit decat material, dar nu intotdeauna. Are rost sa-mi fac griji? Mai e ff putin pana la proces si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Eu cred ca e bine sa-l tratez cu indiferenta si sa nu-i raspund provocarilor.
Va multumesc din suflet
Am spus ca am inaintat actiunea de divort. Asta nu inseamna ca mai sunt sotie. Eu asa gandesc.
As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort am o relatie extraconjugala, sotul poate invoca acest motiv pt a obtine custodia fetitei in varsta de 10 ani.
Răspuns la discuția Divort
As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort, in cazul in care am o relatie extraconjugala sotul poate invoca acest motiv pt a cere custodia copilului ? Fetita are 10 ani.