avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Alienwarero

Activitate Alienwarero

Bună seara, vă adresez și eu o întrebare, se mai pot depune acte la dosar dacă instanța a amânat pronunțarea? Menționez că este vorba de dosar penal, mulțumesc pentru răspunsuri
Am încercat cam totul sa ma înțeleg cumva dar mama copilului este influențată de părinți ei care nu sunt de acord cu persoana mea

Liliana Gradinaru a scris:

Ar fi cel mai bine sa contactati unul sau mai multi avocati si sa incercati intai o notificare a mamei pentru o conciliere sau negociere. Poate reusiti sa nu ajungeti in instanta.

Vreau sa menționez ca mama copilului nu vrea sa fiu trecut ca tata pe certificat, dar ce drepturi am eu ținând cont ca sunt tatăl copilului și am dovezi în acest sens, ce pot sa fac în cazul asta, pot lua legătura cu un avocat pentru o chemare în instanta pentru stabilirea paternității?
Bună seara, eu și fosta iubită avem un copil de 4 luni, ea de la bun început pana sa nască mia ascuns nașterea copilul și nu a vrut sa mi-l arate pe motivul ca nu o lasă maicasa, iar în certificatul de naștere nu ma trecut ca tata, ce pot sa fac și cât costa în mare pentru a primi drepturi dar și obligații asupra copilului, îmi doresc foarte mult sa o vad și sa am grija de ea fiind copilul meu, menționez ca eu de la bun început am vrut sa păstreze și sa recunosc copilul dar în zadar, mia ascuns și data nașteri am aflat la o săptămână distanță că a născut, am avut o relație de 3 ani împreună, după al-3-lea an rezultând copilul și despărțirea noastră, mai spuneți-mi va rog care sunt pași de urmat pentru a putea recunoaște copilul, mulțumesc anticipat