avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Activitate C.Iuliana

Activitate C.Iuliana

Vă mulțumesc pentru răspuns.Imi este foarte util. Am procedat deja la sesizarea autorităților locale din Primăria de sector, și la ISC.
Bună ziua. Situație: casă veche de chirpici; luat autorizație pentru consolidare,extindere( pentru fentarea unor taxe și autorizații!!). In fapt, demolat integral casă. Acum construcție propriu-zisa. Problema: nu mai respecta zidul vechi, vin lângă gardul meu la 10cm.!!!!!!in autorizația lor scrie clar"se păstrează zidul actual...."care (zid) se curăță de vechea tencuiala, se curăță rosturi, se fac subzidiri unde necesită.. etc. Sunt detaliate toate intervențiile care "se fac" pe zidul vechi, zid devenit imaginar in prezent. Dirigintele lor de șantier este evaziv in explicații, îmi arată niste planuri arhitecturale...Am cerut cadastrul și releveul casei vechi. Se eschivează. Am invocat codul civil și limita minima de 60 cm.
Ce pot face? Nu ii pot face să înțeleagă. Plus că nu vor avea loc de schelă. Și ei speră să pozitioneze schela la mine în curte (chipurile sunt obligată).
Vă rog, un sfat. Mulțumesc.