avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate tce

Activitate tce

Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Puteti sa-mi trimiteti si mie sintezele pentru admiterea in barou??? - Adresa: corinna.tanase@gmail.com

Multam mult :)
Răspuns la discuția taxa de 24 de milioane
asta cu 4 exemplare cred ca este pur si simplu o minunata practica a baroului fara a avea legatura cu prevederile din statut ...

si xeroxul de pe contract e ... no comment

:)
Ciudat ... in statutul din 2004 .. actualizat la zi prin Sintact ... mentioneaza doar 3 exemplare in anexa aceasta (1 pt fiecare parte si 1 la barou)

Oricum eu am semnat contractul in 3 exemplare si sper sa nu existe probleme :)
Din cate am vazut in statut nu avem nevoie decat de 3 exemplare ... voi de unde stiti de 4?

Credeti ca ar fi probleme daca platesc taxa acuma? Eu nu vad de ce as mai astepta ....

BTW. E imperativ sa depun contractul personal??

Thanks
Răspuns la discuția ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
FELICITARI TUTUROR :) NE VEDEM LA INPPA=D>
Subiecte Bucuresti Penal: 1) Tentativa (notiune, conditiile tentativei, infractiuni la care tentativa nu este posibila; modalitatile tentativei si continutul acesteia; sanctiunea tentativei)
2) Inselaciunea (notiune; latura obiectiva, latura subiectiva, variante agravate)

Bucuresti Procedura Penala: 1) Pertinenta, concludenta si utilitatea probelor
2) Termenul de apel: concept (notiune, natura si durata), momentul de la care curge termenul; repunerea in termen

Gata ... s-a terminat ... asteptam rezultatul acuma

V-am pupat pe toti si muuuult succes in continuare ...
Stie cineva daca putem sta cum vrem in sala sau ne aseaza in ordine alfabetica... ma refer la examenul din Bucuresti

Thanks;)
S-a afisat repartizarea in amfiteatre pentru examu din Bucuresti ... Succes