avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate MihaiD19

Activitate MihaiD19

Răspuns la discuția Poarta gard bloc
Pai si daca il parchez pe strada nu e tot domeniu public? Are vreun privilegiu gradina in comparatie cu alte domenii ce tin tot de spatiul public? Sunt o groaza de oameni care au amenajata parcare in gradina cu porti, cum spuneam ca vreau eu dar la un nivel mult mai mare. Pana la urma platesc chirie, nu e problema. Ca la un loc de parcare daca e nevoie.
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Poarta gard bloc
Am inteles. Probabil daca aud ca accesul cu scooterul este cauza, nici nu vor solutiona cererea. Am sa ma duc la primarie sa vad ce reusesc cu parcurgerea etapelor.
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
Dupa multe incercari nereusite de a gasi un raspuns, poate o sa ma lamuresc aici. Locuiesc la bloc, la parter si doresc sa parchez scuterul in gradina langa geamul meu. Vecinii nu au nicio problema cu ideea mea ba chiar ma sustin, se ofera sa ma si ajute deoarece tot eu ingrijesc si gradina.
Problema e ca trebuie sa amenajez o poarta care se imi faciliteze accesul in acea zona. Nu modifica in niciun fel aspectul, nu modific materialele, etc. Am fost la adp, le am explicat ca execut eu cu resursele mele lucrarea, nefiind deloc complicata dar m au directionat la primarie cum ca trebuie sa o execute ei, sa fac cerere acolo ca mai departe cererea sa se duca tot la ei samd.
Nu exista alta cale prin care pot executa lucrarea? Nu cred c a am nicio sansa cu primaria deoarece nu repara nici gropile de pe strada cu atat mai putin sa imi faca mie poarta.