avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poarta gard bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poarta gard bloc

Buna ziua,
Dupa multe incercari nereusite de a gasi un raspuns, poate o sa ma lamuresc aici. Locuiesc la bloc, la parter si doresc sa parchez scuterul in gradina langa geamul meu. Vecinii nu au nicio problema cu ideea mea ba chiar ma sustin, se ofera sa ma si ajute deoarece tot eu ingrijesc si gradina.
Problema e ca trebuie sa amenajez o poarta care se imi faciliteze accesul in acea zona. Nu modifica in niciun fel aspectul, nu modific materialele, etc. Am fost la adp, le am explicat ca execut eu cu resursele mele lucrarea, nefiind deloc complicata dar m au directionat la primarie cum ca trebuie sa o execute ei, sa fac cerere acolo ca mai departe cererea sa se duca tot la ei samd.
Nu exista alta cale prin care pot executa lucrarea? Nu cred c a am nicio sansa cu primaria deoarece nu repara nici gropile de pe strada cu atat mai putin sa imi faca mie poarta.
Cel mai recent răspuns: MihaiD19 , utilizator 07:46, 17 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate, trebuie sa parcurgeti aceasta procedura greoaie daca doriti sa realizati poarta.
Puteti sta, dupa caz, pe capul primariei/ ADP, zilnic, pana se plictisesc de dvs. si sa intrebati de stadiul cererii dvs. depuse cu nr. de inregistrare/ data.
Am inteles. Probabil daca aud ca accesul cu scooterul este cauza, nici nu vor solutiona cererea. Am sa ma duc la primarie sa vad ce reusesc cu parcurgerea etapelor.
Multumesc pentru raspuns!
Este greu de crezut ca primaria va accepta utilizare in scop persoanal a domeniului public fara incheiere de contract de inchirirere
Pai si daca il parchez pe strada nu e tot domeniu public? Are vreun privilegiu gradina in comparatie cu alte domenii ce tin tot de spatiul public? Sunt o groaza de oameni care au amenajata parcare in gradina cu porti, cum spuneam ca vreau eu dar la un nivel mult mai mare. Pana la urma platesc chirie, nu e problema. Ca la un loc de parcare daca e nevoie.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)