avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate Paveldaniel88

Activitate Paveldaniel88

Discuție Ce pot face
Am vândut o masina unei persoane fara sa stiu ca are motorul schimbat,respectivă persoana m a dat in judecata atât ce cale civila cat si pe cale penala.Din privința caii penale am castigat din toate punctele de vedere,dar pe cale civila a durat 4 ani procesul civil,între timp persoana a circulat cu masina si a schimbat multiplă piese ex.parbriz radiator.. dupa ce s a terminat procesul i am înapoiat banii pentru masina la cursul valutar la zi mi a înapoiat masina dar acum vrea banii pentru piesele schimbate daca nu ma da in judecata .Ce pot face? Ton sa mentionez ca e a anulat actul de vanzare cumpărare.Respectivul avea dreptul sa schimbe piese de pe masina?eu nu am mai putut face nimic cu masina si am dat o la dezmembrate la care mi a a eliberat si un certificat de dezmembrare.
Multumesc frumos si astept un raspuns
Buna ziua ,de curând am vandut un autoturism unui cetățean ,pe baza unui contract de vanzare cumparare,scris pe certificat instrainat,radiata de la primarie dar masina a parasit tara cu numerele de inmatriculare ale mele fara acordul meu,am primit amenda di Franta pentru viteza Si acum nu stiu cum sa procedez pentru a îmi recupera numerele si a nu mai primi amenzi.Stiu ca daca nu inmatriculeaza masina timp de 3 luni de radiaza din circulație.Dupa trei luni numerele nu devin disponibile sa nu le pot lua din nou de la politie?