avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate Tanath89

Activitate Tanath89

Răspuns la discuția Oferta Angajare
Inca nu am semnat contractul pentru a doua companie. Am doar o oferta semnata si trimisa catre ei pentru intocmirea celorlalte acte, anume contractul initial. Incerc doar sa aflu daca atunci cand o companie iti face o oferta de angajare si nu o respecta din N motive si te pune in situatia de a renunta la un loc de munca , pot face ceva ?
Discuție Oferta Angajare
Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. In momentul de fata mi-am dat demisia de la locul actual, incetarea contractului s-a facut prin intelegerea ambelor parti. Motivul demisiei, un nou loc de munca. In perioada inerviurilor am fost implicat in mai multe interviuri. Prima oferta primita, prima acceptata. Bun. Dupa o saptamana de la trimiterea anumitor documente noii companii, primesc o contra oferta din partea alteia. Am acceptat-o pe a doua, fiind mai buna. Nelamurirea mea este urmatoarea. Eu acum sunt fara servici, periodata de intelegere s-a terminat la vechiul job, primiei companii i-am mentionat ca renunt, iar celei de-a doua am acceptat oferta, am semnat-o si trimis-o catre ei cu copie dupa buletin. Am primit feedback pozitiv de la a doua companie, insa eu sunt o fire mai paranoica, am avut o experienta neplacuta cand am aplicat ami demult pt altceva, iar in locul respectiv eram dus cu presu ca voi primi oferta, lucru ce nu s-a intamplat. Daca pun in balanta, experienta negativa comparata cu cea actuala difera. Acolo m-au dus cu vorba, aici am semnat oferta. Exista sansa, chiar si dupa semnarea unei oferte de munca, ca cel ce doreste sa te angajeze sa renunte la tine? Si daca da, in conditiile in care eu semnez o oferta o trimit in timpul stabilit cu actele cerute, ramas si fara vechiul loc de munca, cum as putea disputa in caz de o nefericire? in ziua de azi nu ma mai surprinde nimic si as dori sa fiu mai bine informat, de aceea apelez aici. Va multumesc