avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate lili_sab

Activitate lili_sab

Răspuns la discuția ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Buna dragilor, daca este adevarat ce am auzit, se pare ca am vesti ff proste. Un avocat a "interceptat" din grseala o discutie intre 2 angajati ai Baroului Bucuresti, discutie referitoare la stadiul corecturii lucrarilor. Separe ca de fapt corectura..................nici nu a inceput!:(( pt ca dl Decan al BB este bolnav si nu a avut cine sa negocieze tarifele pt corectura.:O:( Mai oameni buni, pai daca e adevarat, ne apuca Pastele asteptand rezultatele! Daca mai stie cineva ceva pe aceasta tema, sa ne spuna si noua! Eu personal sper din tot sufletul ca ceea ce v-am scris mai sus sa fie doar un simplu zon sadic. Sa avem deci nervi de otel si rabdare cu carul!
Am sunat eu si mi-a rasp un "domn de bine" care mi-a spus razand ca nu sunt singura care vrea sa stie cand se afiseaza rezultatele, nimeni nu stie si m-a invitata politicos sa urmaresc site-ul baroului!:(
Buna dimineata si bine v-am gasit celor din amfiteatrul 6. Nu uitati ca mi-ati promis sambata la examen ca ma veti vota in Consiliul Baroului!:)) Sper sa intram toti ca sa va tineti de cuvant!;)
Din surse sigure nu stiu cand se vor da rezultatele insa zvonurile nu sunt tocmai de bine, adika se aude ca va dura 2-3 saptamani pana la afisare! Multa bafta si nervi tari tuturor!