avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaNicolae20

Activitate AdrianaNicolae20

Este majoră. Problema este ca nu ne au explicat deloc ce inseamna toate actele. Deși pentru asta venisem.
Multumesc pt raspuns.

Alta metoda pentru ca toti sa fim proprietarii nu exista? Chiar nu ne pricepem la aceste lucruri...
Buna seara. Va atașez următorul mesaj un contract pe care l am semnat si vreau sa l modific pt ca nu e ceea ce am cerut.
Am cerut ca pe un act de vanzare cumparare sa fie trecuta familia mea cu cei trei membri: sot soție fiica majoră
Am plătit un act de vanzare cumparare de 450 de lei
Și
Un contract de donatie de aproape 500 de lei
Imi doream ca in urma actului încheiat la notar nimeni din cei 3 proprietari sa nu poata înstrăina imobilul cumparat, un apartament. Si am primit asta:

" Noi, soțul si sotia in calitate de procuratori de fonduri am achitat ... promitentului vânzător X, pentru fiica noastră, promitent cumpărător, fără a avea nicio pretenție de nicio natură fata de persoana gratificata.
Eu promitentul cumpărător, fiica, declar că accept cu recunoștință donația făcută de către procuratorul de fonduri, părinții mei. "

Din ce inteleg nu exista nicio obligație si apartamentul poate fi vândut. Oricum, vom vrea toti 3 sa schimbam actul, dar nu stim nimic despre acest domeniu juridic. Nu stim ce trebuie să facem pentru a ne primii banii(nu am cerut donatie, după 3 ore de așteptare ni s au adus pe masa actele si suma de bani uriasa)
Nu stiu cat se intelege, oboseala si supărarea își spum cuvântul.
Vrem doar ca apartamentul pe care l am cumparat sa nu poate fi vandut fara acord comun
Răspuns la discuția Este legal?
Vă mulțumesc pentru răspunsuri și timpul acordat!
Răspuns la discuția Este legal?
Conform Ordinului MS nr.119/2014, citez:
"Art.15.(1) In gospodariile unde nu sunt asigurate racordurile de apa curenta si canalizare printr-un sistem centralizat de distributie, adaposturile pentru cresterea animalelor in curtile persoanelor particulare, de cel mult 6 capete in total (ovine, caprine, porcine, bovine, cabaline) si cel mult 50 de pasari se amplaseaza la cel putin 10 m de cea mai apropiata locuinta invecinata si se exploateaza astfel incat sa nu produca poluarea mediului si risc pentru sanatatea vecinilor, cu obligatia respectarii conditiilor de biosecuritate.
(2) In gospodariile unde sunt asigurate racordurile la sistemul centralizat de apa curenta si canalizare, adaposturile de animale de cel mult doua capete cabaline, 5 capete bovine, 15 ovine sau caprine, 5 capete porcine si cel mult 50 de pasari se amplaseaza la cel putin 10 m de cea mai apropiata locuinta invecinata si se exploateaza astfel incat sa nu produca poluarea mediului si risc pentru sanatatea vecinilor, cu obligatia respectarii conditiilor de biosecuritate."

Eu mă bazez pe acest articol pentru început.
Discuție Este legal?
Poate vecinul să costruiască o încăpere din beton pentru creșterea păsărilor lânga casa mea la o distanțâ de 8m?
Care este distanța legală?