avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate MARTACESTI

Activitate MARTACESTI

Răspuns la discuția PREDARE GESTIUNE
Va multumesc pentru colaborare.
Răspuns la discuția PREDARE GESTIUNE
Daca la data aceea (12.12.2017) nu s-a facut predare primire, in aceasta gestiune pe perioada de 7 luni a intrat cine a putut, eu ce sunt acum vinovat si trebuie sa fac predarea!!!!!!!!! ?????????? Doresc sa stiu care este vina mea, din punct de vedere legal? De la cine sa preia gestiunea?
Răspuns la discuția PREDARE GESTIUNE
Probabil nu s-a inteles, inventarul a fost facut la data de 11.12.2017,( este gresala mea asupra datei de efectuare a inventarului),fara lipsa la inventar, iar din data de 12.12. 2017 si pana in prezent eu nu am mai intrat in magazie. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se poate face lichidarea? Nu trebuia oare ca societatea sa efectueze inventar cu o comisie din care sa faca parte si o persoana neutra? Suferind AVC , cum sa predau eu o gestiune in care timp de 7 luni nu am mai fost la servici?????? Mi se pare o aberatie sa solicit eu inventarierea atunci, in conditiile in care nu stiam pe ce lume sunt !!!!!!!! Aceasta lege privind garantia o cunosc, nu asta este important acum, ci cum ar trebui sa procedeze societatea ????
In data de 11.12.2017 a fost efectuat inventar la gestiunea la care am fost gestionar, fara lipsuri, in data de 12.12.2017 sufar un AVC drept pentru care timp de 6 luni am fost in concediul medical. Pentru ca nu am dorit iesirea la pensie pe caz de boala, am optat sa iau , incepand cu ziua urmatoare expirarii CM , concediu de odihna la care am avut dreptul. Acum cand se termina concediu am facut dosar de iesire la pensie anticipat. Mentionez ca din data de 11.11.2017 eu nu am mai intrat in magazie, la lichidare , la 20.07.2018, cerandu-mi sa predau gestiunea !!!????? Va rog sa-mi explicati ce se poate face in aceste conditii ?? eu am si garantie materiala de ridicat de la societate.
Va multumesc pentru amabilitate.