avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate mariann

Activitate mariann

Răspuns la discuția Cost real schimbare CAEN
Am doar 8 caenuri pe model vechi, pe model nou sint putin mai multe poate 10 12.
Am infintat anul trecut in decembrie o firma dar nu am declarat si punct de lucru, toate actele mau costat 7 milioane si atunci mi sa zis ca punctul de lucru costa 2 milioane , anul asta cind ma dus sa fac punctul de lucru mi sa zis la registrul comertului ca sau schimbat codurile caen si ca ca sami fac punct de lucru trebuie sami schimb caenul care costa aproximativ 10 milioane taxele de consultanta sint vreo 2 mil dar cica costa mult la monitorul oficial vreo 8 milioane , deci pratic mai mult decit ma costat firma , exista vreo solutie sa scap mai ieftin?, acum miam facut programare la ei pe 21 sa vedem ce fac cica tre sa refac toate actele.
Asta e jaf la drumu mare fac odata actele in decembrie ma costa un pret si in ianuarie trebuie so iau de la capat si ma costa 10 mil! , nu era mai simplu sa mi se fi spus in decembrie economiseam 10 milioane si timp..
Ce pot pati daca activitatea mea difera umpic de cea de pe CAEN ce sanctiuni sint prevazute?
Ca sa mai adaug caen ce trebuie sa fac trebuie sa fac cumva alt act constitutiv am auzit ca costa vreo 7 mil :(.
Nu mai am doar 5212 2213 5263 5248 5250 8041
Am pus cod caen 7110 vreau sa stiu daca imi permite sa ofer spre inchiriere scutere , si vreau sa stiu ce sanctiuni se prevad pentru gresirea codului caen.