avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate Cristihans87

Activitate Cristihans87

Răspuns la discuția Permis anulat, făcut in Italia
Va mulțumesc frumos pentru răspuns Domnule avocat, eu anul trecut am sunat la Judecătoria unde am fost condamnat și mi-au spus ca am dreptul cu o noian lege la reabilitarea de drept, pentru ca spunea Domana cu care am vorbit ca am o condamnare sub 2 ani( având 4 luni cu suspendare) nu vreau sa mai cad in alta abatare, din păcate am făcut o greșeală in tinerețe și acuma Ma va bântui toată viața, dar a fost greșeală mea și o accept! Va mulțumesc din nou pentru timpul acordat! O zi frumoasa
Buna
In data de 05/04/2011 mi-a fost adus la cunoștința ca sentința a devenit definitiva și irevocabila prin care mi se interzice dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru conducere sub influența alcoolului, am primit 4 luni cu suspendare și timp de 2 și 4 luni nu aveam voie sa fac alte prostii, eu pe data de 16.03.2012 am obținut permisul in Italia, va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns, ce pot sa fac in acest caz? Mai pot sa conduc in România cu permisul de Italia? Cum pot sa îmi rezolv problema, nu am făcut lucrul acesta cu intenție rea, pur și simplu nu am știut crezând ca dacă mi-a fost anulat permisul pot sa îl fac aici fără probleme
Va mulțumesc anticipat