avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat, făcut in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat, făcut in Italia

Buna
In data de 05/04/2011 mi-a fost adus la cunoștința ca sentința a devenit definitiva și irevocabila prin care mi se interzice dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru conducere sub influența alcoolului, am primit 4 luni cu suspendare și timp de 2 și 4 luni nu aveam voie sa fac alte prostii, eu pe data de 16.03.2012 am obținut permisul in Italia, va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns, ce pot sa fac in acest caz? Mai pot sa conduc in România cu permisul de Italia? Cum pot sa îmi rezolv problema, nu am făcut lucrul acesta cu intenție rea, pur și simplu nu am știut crezând ca dacă mi-a fost anulat permisul pot sa îl fac aici fără probleme
Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristihans87 , utilizator 11:33, 22 Iulie 2018
Dvs V a fost anulat permisul de România in 2011... nu are nici o relevantă ca ulterior ati obținut in Italia alt permis.. Dacă intrați in România cu acel permis e posibil ca in vama sau la un control rutier Dvs sa figurați cu cazier judiciar si sa fie nevoie sa dați explicații. Cred ca este necesar sa faceti mai întâi demersuri pentru reabilitare si dupa aceea sa conduceri pe drumurile publice din Romania
Va mulțumesc frumos pentru răspuns Domnule avocat, eu anul trecut am sunat la Judecătoria unde am fost condamnat și mi-au spus ca am dreptul cu o noian lege la reabilitarea de drept, pentru ca spunea Domana cu care am vorbit ca am o condamnare sub 2 ani( având 4 luni cu suspendare) nu vreau sa mai cad in alta abatare, din păcate am făcut o greșeală in tinerețe și acuma Ma va bântui toată viața, dar a fost greșeală mea și o accept! Va mulțumesc din nou pentru timpul acordat! O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice (oug nr. 195/2002, art. 87, alin. 1) ContSters160046 ContSters160046 Buna Ziua.... Am permis de conducere din anul 2005 si pana in Noiembrie 2008 nu am avut niciodata permisul suspendat si nici nu am primit niciodata ... (vezi toată discuția)
In legatura cu amenda penala si cu permis Aureliannn Aureliannn Buna ziua ajutatima si pe mine va rog frumos ....Am luat o amenda penala de 1000 ron si am platito in rate ultima a fost acuma 2 zile in urma este achitat ... (vezi toată discuția)
Permis conducere in italia valabil in ro? ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara. In 2008 am fost acidentat de catre un individ pe trecerea de pietoni care nu poseda permis de conducere.In ianuarie 2011 a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)