avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaGigoiu

Activitate AndreeaGigoiu

Buna ziua!M-am mutat inapoi in orasul meu natal ,Hunedoara fiind in concediu medical de 40 de zile .Certificatul medico-legal astăzi ar fi trebuit sa sun sa vad dacă e gata asa mi sa spus.Am fost atunci la politie mi sa spus ca voi fi sunata de catre ei sa pot depune o plangere ,ei nu au mai sunat ,politistul de acol fiind prieten cu domnul care ma agresat asa a lasat impresia .Incepuse sa vorbeasca de ce mai patise el pe perioada lui de politist .Intrebarea mea este :pot trimite pe cineva dupa certificat?pot sa depun plangerea chiar si aici in Hunedoara, deși incidentul a avut loc in Comuna Berceni Judetul Ilfov ?Si inca ceva eu am fost personal sa le spun ca salariul doresc sa mi se vireze pe card ,el a fost de acord nici in ziua de astazi nu mi-au pus banii ce as putea face? Va mulțumesc!
Este bine copilul .Bine ca nu a patit nimic ,am fost batuta cu pumni in burta .Nu am avocat inca .Astept sa imi vina certificatul si dupa .
Sarcina se vede .Am fost la spital in ziua in care am fost agresata ,de acolo reiese clar ca am fost agresata fizic si ca sunt insarcinata.Va multumesc frumos pentru timpul acordat .
Am anuntat politia ,chiar după incident ,am fost sa imi scot si certificatul medico legal .Vreau sa ii dau in judecata sper din tot sufletul sa am castig de cauza .
Nu i-am anuntat in scris ,nu am stiut ca trebuie anuntati in scris este primul loc de munca .Doar am anuntat ca sunt insarcinata si de atunci și-au schimbat comportamentul fata de mine si domnul si doamna .La munca nu ma pot intoarce am fost amenintata cu moartea .
Buna dimineata!Sunt lucrator comercial la un magazin. Am fost agresata fizic si verbal de către sef ,fiind insarcinata se considera accident de munca? Pot sa fac o sesizare la itm ?Lucram 16 ore cu 8 ore fara o zi libera timp de 4 luni ,ce pot sa fac ?Ei abea asteapta sa nu ma prezint la munca sa poată sa imi inchida contractul de munca .Acuma sunt in concediu medical din cauza agresiuni.