Pe cine ar trebui sa dau eu in judecata?
Pe compania de apa-canal cu care am contract de apa-canal, desi nu beneficiez de canalizare, pt ca a blocat teava,acum 3 ani vecinul, care spune ca nu este ok ca teava mea sa treaca prin caminul de la el de pe proprietate. Cu toate ca a vazut si el hartia si raspunsul oficial de la compania de apa, legat de situatia noastra unde vine cu un citat si zice ca desi caminul canalizarii poate fi pe proprietate privata, el este bunul comaniei de apa. Vecinul zice ca el nu crede si sa-l dau in judecata, iar compania de apa zice telefonic ca sa-l dau in judecata pe vecin si nu pe ei pt ca ei nu pot lua masuri. Avocatul consultat aici in cj zice ca nu am sanse sa castig pt ca instanta ma va obliga pe mine sa imi fac proiect nou de canal, desi eu nu imi permit acum 20.000 lei cat costa in prezent cea mai buna oferta. Eu imi imaginez ca ar fi corect sa dau in judecata compania de apa pt ca eu cu ei am contract, si sa se descurce ei cu vecinul. Vecinul fiind super dificil cu prea mult timp liber la 86 de ani. Va multumesc anticipat si astept parerea dvs pt ca eu deocamdata sunt putin blocat mental, si nu stiu ce sa fac acum si pe cine sa dau in jud si ce sa cer. Cum ar fi de ex sa dau in jud compania de apa si sa cer eventual servitute de utilitati, desi aia ar trebui cerut vecinului...?
Este vreo problema oare daca in SUA exista o asociatie non profit cu acelasi nume care eu vreau sa il folosesc la asociatia pe care doresc sa o infiintez in Romania? Dupa cate am inteles pot pune un nume in limba engleza.... Multumesc