Viitorul soț, actualul iubit pe el doresc să-l trec ca tata adoptiv in certificat pentru ca el sa ocupat si a investit sentimental si financiar in mine si in copil Nu vreau nimic de la tatăl biologic nici pensie alimentara nimic nu vreau săi las nici măcar dreptul de al vedea. Dacă actualul iubit este trecut in certificatul de naștere al copilului ca tata adoptiv ... tatăl biologic are vrun drept ?
Nu a fost interesat niciodată de aceea nu este trecut in certificatul copilului. Dar o cunoștința de a lui mi-a lăsat un mesaj in care imi da de inteles ca ne vom revedea curând si imi este frica sa nu mi-l ia
Buna ziua va rog mult sa ma ajutați am dat naștere unui baietel minunat este pe numele meu de familie la tata are linie. Cu tatăl biologic nu mai vorbesc de când eram in primele luni de sarcina iar când eram aproape de naștere actualul iubit a avut grija de mine si de copil as dori să-l trec pe iubitul meu ca tatăl adoptiv. Tatăl biologic ar avea cum sa mil ia sau cel puțin ar avea drepturi asupra băiatului meu pentru ca nu i-am cerut pensie alimentara niciodată si nu sa ocupat el de copil ci eu si iubitul actual pe care as dori să-l trec ca tata adoptiv . Ar avea vrun drept cel biologic ? Va rog ajutați-mă