O persoana de pe acest forum ( JOSEF_K ) a avut aceeasi problema acum un an... exista vre-o posibilitate sa contactez persoana respectiva sa imi spuna ce s-a mai intamplat in cazul ei... vre-o problema ulterioara... etc! Scuza-ti-mi insistenta dar nu-mi pot lua gandul de la problema asta... Nici macar sarbatorile nu le-am putut petrece linistit!
da am primit chitanta! de altfel am fost impreuna la casa si am platit produsul! apoi mi-a spus ca pot pleca! l-am intrebat daca se duc la politie ca sa stiu la ce sa ma astept si mi-a spus ceva de genul: ,,daca ne duceam la politie iti luam datele reale sau asa am inteles eu`` in sensul ca nu s-ar fi bazat pe ce l-em spus eu! si atat...
Intrebarea mea este daca s-ar putea duce la organele de ancheta sa depuna plangere la o data ulterioara comiterii fapte si daca raspunsul este pozitiv in ce termen (care este termenul de prescriptie aplicabil in acceasta situatie de fapt)? Si inca o nedumerire: s-ar putea duce la politie numai cu datele alea adica fara CNP, SERIE SI NUMAR de buletin?
Salut!
Va scriu ceea ce s-a intamplat, urmand sa va rog sa-mi spuneti-mi ce va urma.
Am iesit cu un odorizant fara cod de bare din Cora. S-au prins si am mers la verificari, le-au gasit. Mi-au luat datele (spuse de mine, nu din buletin, dar reale... fara CNP ci numai numele, adresa si data nasterii) si m-au intrebat dupa ceva timp daca am cu ce plati. L-am platit si mi-au spus ca sunt liber!
Urmeaza ceva? Imi este teama de tot ce e mai rau. Daca mi-au luat datele ce fac cu ele? Cu toate ca daca era de rau, imi inchipui ca ar fi chemat politia si urma proces verbal etc.
Va multumesc foarte mult.
PS: Intreband pe alt forum, cineva a scris ca momentan nu se poate intampla nimic, INSA ca pot face plangere la politie. Este posibil sa faca aceasta plangere? Nu mi-au zis nimic de acest lucru, nu m-au pus sa semnez nimic, au spus numai "esti liber". Produsul a fost 4 RON.