avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate danyss

Activitate danyss

Răspuns la discuția FURT CORA
O persoana de pe acest forum ( JOSEF_K ) a avut aceeasi problema acum un an... exista vre-o posibilitate sa contactez persoana respectiva sa imi spuna ce s-a mai intamplat in cazul ei... vre-o problema ulterioara... etc! Scuza-ti-mi insistenta dar nu-mi pot lua gandul de la problema asta... Nici macar sarbatorile nu le-am putut petrece linistit!
da am primit chitanta! de altfel am fost impreuna la casa si am platit produsul! apoi mi-a spus ca pot pleca! l-am intrebat daca se duc la politie ca sa stiu la ce sa ma astept si mi-a spus ceva de genul: ,,daca ne duceam la politie iti luam datele reale sau asa am inteles eu`` in sensul ca nu s-ar fi bazat pe ce l-em spus eu! si atat...
Intrebarea mea este daca s-ar putea duce la organele de ancheta sa depuna plangere la o data ulterioara comiterii fapte si daca raspunsul este pozitiv in ce termen (care este termenul de prescriptie aplicabil in acceasta situatie de fapt)? Si inca o nedumerire: s-ar putea duce la politie numai cu datele alea adica fara CNP, SERIE SI NUMAR de buletin?
Multumesc mult pentru raspuns si sper totusi sa nu ajung sa apelez la dumneavoastra! Ce am facut eu a fost din teribilism si nu o sa se mai repete!
Discuție FURT CORA
Salut!
Va scriu ceea ce s-a intamplat, urmand sa va rog sa-mi spuneti-mi ce va urma.

Am iesit cu un odorizant fara cod de bare din Cora. S-au prins si am mers la verificari, le-au gasit. Mi-au luat datele (spuse de mine, nu din buletin, dar reale... fara CNP ci numai numele, adresa si data nasterii) si m-au intrebat dupa ceva timp daca am cu ce plati. L-am platit si mi-au spus ca sunt liber!
Urmeaza ceva? Imi este teama de tot ce e mai rau. Daca mi-au luat datele ce fac cu ele? Cu toate ca daca era de rau, imi inchipui ca ar fi chemat politia si urma proces verbal etc.

Va multumesc foarte mult.

PS: Intreband pe alt forum, cineva a scris ca momentan nu se poate intampla nimic, INSA ca pot face plangere la politie. Este posibil sa faca aceasta plangere? Nu mi-au zis nimic de acest lucru, nu m-au pus sa semnez nimic, au spus numai "esti liber". Produsul a fost 4 RON.

Multumesc.