Salut!
Va scriu ceea ce s-a intamplat, urmand sa va rog sa-mi spuneti-mi ce va urma.
Am iesit cu un odorizant fara cod de bare din Cora. S-au prins si am mers la verificari, le-au gasit. Mi-au luat datele (spuse de mine, nu din buletin, dar reale... fara CNP ci numai numele, adresa si data nasterii) si m-au intrebat dupa ceva timp daca am cu ce plati. L-am platit si mi-au spus ca sunt liber!
Urmeaza ceva? Imi este teama de tot ce e mai rau. Daca mi-au luat datele ce fac cu ele? Cu toate ca daca era de rau, imi inchipui ca ar fi chemat politia si urma proces verbal etc.
Va multumesc foarte mult.
PS: Intreband pe alt forum, cineva a scris ca momentan nu se poate intampla nimic, INSA ca pot face plangere la politie. Este posibil sa faca aceasta plangere? Nu mi-au zis nimic de acest lucru, nu m-au pus sa semnez nimic, au spus numai "esti liber". Produsul a fost 4 RON.
... deocamdata nu ti se intampla nimic... dar datele ti le-au luat pentru evidentele lor, deci esti in baza lor de date, iar data urmatoare nu ti se va mai spune ca esti liber ... data viitoare cu siguranta o sa ai nevoie de un avocat! B-) ... sa retii niste numere de telefon de pe aici ca sa ne chemi! :P
Intrebarea mea este daca s-ar putea duce la organele de ancheta sa depuna plangere la o data ulterioara comiterii fapte si daca raspunsul este pozitiv in ce termen (care este termenul de prescriptie aplicabil in acceasta situatie de fapt)? Si inca o nedumerire: s-ar putea duce la politie numai cu datele alea adica fara CNP, SERIE SI NUMAR de buletin?
... ce copil esti! ... crezi ca este dificil pentru politie sa afle cnp-ul tau si datele buletinului, mai ales daca spui ca ai dat datele reale cu privire la nume si adresa??? B-)
... fapta pe care ai savarsit-o in codul penal se numeste " FURT" ... asta daca nu stiai! :P ... este suficienta o sesizare la organele de politie cu privire la acest "eveniment" intamplat pe tura acelui agent de paza ....
... daca te intereseaza termenul de prescriere a faptei, in vederea savarsirii alteia dupa ce aceasta s-a prescris ;), atunci mai ai de asteptat si sa fi cuminte pana atunci ... cam asa ... vreo 10 ani... B-) ... daca reusesti ... daca nu cumva incep degetele sa te manance iar :P
Mandat 29 zile
clucerescu
buna ziua. O functionara de la real hypermarket serviciu clienti i a spus prietenului meu ca si a uitat cheia de la masina.Acesta crezand ca este a lui s a ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)