Am langa mine un vecin chirias care umbla cu amenintari,din cauza ca nevestei lui i se pate ca vecinii au ceva cu ea.E obligat presedintele de bloc sa imi dea numele persoanei respective ca sa o pot chema in instanta sau il im piedica legea asta cu protejarea datelor?Ce fac daca el nu coopereaza?
Bun,dar sectoristul m-a intrebat cand am sunat la 112 ca el nu a auzit de reclamatie la acea adresa.Eu nu pot sa-i demonstrez cu data si ora .Cum sa fac ?Eu vreau sa stiu daca s-au luat masuri in urma sesizarilor mele,sau scandalagii au primit doar aertisment verbal..
Am in blocul meu cu un etaj mai jos chiar sub garsoniera mea niste chiriasi care ma terorizeaza cu muzica data la maxim la orice ore din zi sau noapte si de aceea am apelat 112 de vreo 5 ori.Problema e ca garsoniera unde locuiesc ei se zice ca ar fi al presedintelui de bloc iar toata lumea stie ca acestia colaboreaza cu sectoristii de zona.Agentii de politie s-au deplasat la fata locului si probabil le-au luat datele desi o data respectivii chiriasi nu au vrut sa deschida usa,dar nu m-au pus sivpe mine ca reclamant sa semnez vreun proces verbal ca si martor.In fine,am fost la sectia de politie de unde apartine zona unde locuiesc ca sa vad ce masuri s-au luat pt c respectivii au continuat sa asculte muzica la maxim din nou,dar sectoristul a spus ca nu stie nimic despre vreo sesizare la 112 pentru acea adresa. CUM AS PUTEA DOVEDI CA AM SUNAT DE 5 ORI LA 112 DACA NU MAI AM APELURILE CU DATA SI ORELE,ACESTEA FIIND STERSE DIN TELEFON SI FIIND PE CARTELA,PROBABIL CA NICI NU POT CERE OPERATORULUI DE TELEFONIE VREUN DESFASURATOR? MULTUMESC ANTICIPAT.