avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot da in judecata un vecin chirias al carui nume ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot da in judecata un vecin chirias al carui nume nu il cunosc?

Am langa mine un vecin chirias care umbla cu amenintari,din cauza ca nevestei lui i se pate ca vecinii au ceva cu ea.E obligat presedintele de bloc sa imi dea numele persoanei respective ca sa o pot chema in instanta sau il im piedica legea asta cu protejarea datelor?Ce fac daca el nu coopereaza?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 11:43, 6 Mai 2020
Daca se depune plangere la politie se fac cercetari si va fi si identificat.
Poate cere politia datele lui.
Dar presedintele de bloc are dreptul sa-mi zica numele persoanei in cauza?
Dar presedintele de bloc are dreptul sa-mi zica numele persoanei in cauza?
E posibil ca aceasta informatie sa nu fie permisa de regulament si eu asa tind a interpreta
E vorba de date personale.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa?? aidu aidu Buna ziua, Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata pt pretentii de vecinatate contra proprietarilor unei case. Dar nu am nicio idee cum ii ... (vezi toată discuția)
Apartament închiriat în regim hotelier, dar care practic este bordel. poate cineva să mă lămurească ce documente/acorduri sunt necesare acestui tip de închiriere? cristina60 cristina60 Locuiesc intr-un complex rezidential, adicalea cu pretentii. Nu a trecut mult timp sa-mi dau seama ca apartamentul meu are un perete comun cu un bordel. Am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta soarelucia soarelucia ce se intampla la o reclamatie privitoare la ocuparea unei locuinte fara contract de inchiriere ? (vezi toată discuția)