Suma a fost de 10000€ . Din care am platit aproape jumate. Ultima scrisoare care am primit-o era cu suma de 6000€ cu penalizari. Dar in ultimul an nu a mai venit nici un plic la adresa respectiva din italia si nici in tara.
Buna. In urma cu 5 ani am facut un imprumut in italia. Am platit 2 ani dupa care nu am mai reusit. Ma sunau imi trimiteau plicuri prin posta....de 2 ani sunt in tara. Tin sa precizez ca nu am garant nici un bun in momentul împrumutului. Doar contractul de munca din vremea respectiva. Ce se poate intampla? Multumesc
Buna dimineata. In urma cu 5 ani, locuind in italia am facut un credit la banca monte paschi dei siena. In valoare de 10000€. Am platit ratele timp de 2 ani dupa cate nu am mai reusit. Au urmat telefoane, scrisori....de 2 ani am revenit in tara deci nu ma mai pot contacta pe tel. Precizez ca nu am garantat cu nimic pt imprumut. Gen propietate sau altceva. Doar cu contractul de munca pe care il detineam in perioada respectiva acolo. Ce se poate intampla?multumesc