avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Credit neplatit
Discuție deschisă în Viata in Italia

Credit neplatit

Buna dimineata. In urma cu 5 ani, locuind in italia am facut un credit la banca monte paschi dei siena. In valoare de 10000€. Am platit ratele timp de 2 ani dupa cate nu am mai reusit. Au urmat telefoane, scrisori....de 2 ani am revenit in tara deci nu ma mai pot contacta pe tel. Precizez ca nu am garantat cu nimic pt imprumut. Gen propietate sau altceva. Doar cu contractul de munca pe care il detineam in perioada respectiva acolo. Ce se poate intampla?multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 07:40, 27 Iulie 2018
Depinde de legislatia lor...
In mare ...cam nimic.! Il baga la pierderi asumandu-si riscul...
E ca celebra zicala batraneasca "Dai ismene pe calator!"
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
DenisRif, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar dat la firma de recuperare nairpic23 nairpic23 Am luat un credit in anul 2009 si am platit cateva rate. datorita unor probleme financiare din decembrie 2009 nu am putut sa mai achit nici o rata. In ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita lise lise Buna ziua .un craciun fericit tuturor.In anul 2008 am facut un credit la banca sotia fiind girant si timp de2 ani am fost cu plata la zi. In 2010 am pierdut ... (vezi toată discuția)
Datorii,recuperari creante,amenintari lore69 lore69 Buna ziua.in mai 2006 am imprumutat de la o fosta colega suma de 1600 dolari sperand ca ii pot da inapoi intr-o luna.Banii au fost dati din firma sotului care ... (vezi toată discuția)