avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate Iulian1313

Activitate Iulian1313

Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am inteles nu pot sa mai am alta sansa decat poate cand o sa creasca baiatul mare si o vrea sa ramana cu mine. Pacat ca o sa pierd niste ani din viata sa dar nu am ce sa fac. Banii de pensie pot sa-i virez eu intr-un cont pe numele lui si sa nu ii dau mamei ca cine stie pe ce ii mai cheltuie.
Am mers si la un mediator si mi-a spus ca daca nu depun eu cererea de divort si o va depune sotia o sa spuna ca am parasit locuinta si ma va baga la abandon familial care se pedepseste intre 3 si 2 ani.
Copilul nu mai este alimentat la san de la varsta de 2 luni . El mananca acum doar lapte praf si va incepe mancarea diversificata cu piureuri si toate cele. I-am trimis un colet pe numele mamei care continea tot ce era necesar pentru el lapte, pampers si hainute tot si ea mi l-a trimis inapoi.
Buna seara, Daca am parasit locuinta fiindca tatal sotiei mele m-a dat afara in miez de noapte este abandon familial sau nu? Ea a ramas impreuna cu copilul de doar 5 luni si eu vreau sa-mi aduc familia la ai mei pana oi gasi un apartament ceva? Dar problema este ca ea ba ar vrea sa vina cu mine ba nu? Cum pot sa imi iau baiatul din casa lor?