avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Activitate julesandco

Activitate julesandco

Am înțeles, deci dacă fac creație de broșură, iar veniturile vin din creație + tipărire broșură, atunci ar trebui să fie eligibilă achiziționarea unei imprimante profesionale, nu?
Bună ziua,

Îmi doresc să înființez un atelier de creație și producție publicitară. Vrem să facem atât partea de creație (concept, design grafic), cât și partea de producție (tipărire, finisare) pentru afise, flyere, pliante etc.

În codul CAEN 7311 este menționat așa: ”Aceasta clasa include furnizarea unei game complete de servicii de publicitate si de promovare (prin posibilitati interne sau prin subcontractare), inclusiv consultanta, servicii de creatie, productia de material publicitar si cumpararea acestuia.”

Însă la sfârșit suntem loviți cu asta: ”Aceasta clasa exclude: -tiparirea materialelor pentru publicitate, vezi 5819” și am aflat că la Start-Up Nation în 2017 mulți au avut probleme de neeligibilitate, fiind respinse achizițiile de echipamente de personalizare (gravare, imprimare etc.).

Întrebarea mea este, ce înseamnă acel ”inclusiv producția de material publicitar” din definiția codului 7311, dacă nu tipărire?