avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate pss_runner

Activitate pss_runner

Discuție Succesiunea
Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu efectuarea succesiunii si am decis sa intreb aici, in prealabil, inainte de a actiona. Datele problemei sunt urmatoarele:
Strabunicul meu, decedat in `77, a detinut un teren unde erau construite doua case, una in care a locuit bunicul meu impreuna cu strabunicul, iar in cealalta un frate de-al bunicului meu. Dupa moartea strabunicului, nu a fost efectuata succesiunea. Pe langa asta, alte doua surori de-ale bunicului meu au dreptul la proprietate pe acel teren.
Apoi, in 2008, bunicul meu a decedat, iar partea sa din teren a revenit, teoretic, bunicii mele, adica sotia sa, tatalui meu si surorii acestuia, matusa mea. De asemenea, succesiunea nu a fost facuta nici in acest caz.
Nelamurirea mea este urmatoarea: Pentru ca tatal meu sa poata intra in posesia legala a terenului cuvenit din partea tatalui sau, trebuie facuta intai succesiunea intre fratii si surorile bunicului meu, si abia apoi succesiunea intre tatal meu, sora sa si mama sa?
Precizez ca in acea casa locuiesc eu, tatal meu si bunica, fara perioade de intreruperi , cu acordul si stiinta celorlalti implicati.