avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei Dima

Activitate Andrei Dima

buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie, am incercat sa demisionez de la ctualul loc de munca fara preaviz doar ca angajatorul nu doreste sa imi accepte demisia fara o perioada de preaviz de 20 zile lucratoare, perioada pe care eu nu o pot respecta intrucat mi s-a oferit o alta oportunitate cu mult la buna la o alta companie in alt orasi. ce se poate intampla daca nu respect perioada de preaviz si nu mai ma prezint la serviciu ?
Răspuns la discuția Mutare in alt oras
am inteles, ma gandeam avand in vedere ca am primit deja o instintare prin care la sfarsit este mentionat famtul ca ""societatea nu dispune de alte locuri de munca vacante"" nu au posibilitatea sa ma detaseze in alt judet
Răspuns la discuția Mutare in alt oras
In cazul in care eu refuz lucrul acesta, ce se poate intampla ?
Buna ziua, angajatorul inchide punctul de lucru din orasul unde lucrez eu si ma obliga sa imi iau tot concediu in zilele de preaviz, avand in vedere ca eu doresc sa imi fie platite zilele de concediu, ma ameninta ca in perioada preavizului ma trimite in alt judet la un alt punct de lucru care il are. Este posibil asa ceva fara voia mea ? ce poate face in cazul in care refuz ?